Prodent Whitening Now Gold Tandpasta - 12 x 75 ml - Voordeelverpakking

55,08 43,92
De beste prijs bij Plein.nl


Merk:
Categorieën:

Over Prodent Whitening Now Gold Tandpasta - 12 x 75 ml - Voordeelverpakking

Prodent White Now Gold Tandpasta met White-Correct Plus-techonologie voor direct wittere tanden al vanaf de eerste poetsbeurt.

  • Prodent White Now Gold Tandpasta maakt direct tot 3 tinten witter*
  • Een tandpasta met White-Correct-Plus technologie en blauw-saffierpigmenten
  • Biedt de bescherming van een reguliere fluoridetandpasta
  • De perfecte tandpasta voor wittere tanden en een stralende glimlach
  • De tandpasta is mild en beschadigt het tandglazuur niet
  • *Het direct witmakende effect van de tandpasta is optisch en tijdelijk

Prodent White Now Gold Tandpasta zorgt direct voor tot 3 tinten wittere tanden. Het helpt je tanden te beschermen tegen gaatjes, versterkt het tandvlees en tandglazuur en heeft een anti-tandplak effect. Het direct witmakende effect is optisch en tijdelijk. Gebruik deze tandpasta voor wittere tanden, een frisse adem, een gezond gebit en een stralende, witte glimlach.

Prodent White Now Gold Tandpasta maakt je tanden optisch tot 3 tinten witter, al na de eerste poetsbeurt. Op de langere termijn verwijdert deze whitening tandpasta ook de aanslag op je tanden voor een langdurig witter resultaat. De tandpasta bevat de vertrouwde bescherming van een fluoridetandpasta. Met Prodent White Now Gold Tandpasta combineer je de bescherming van een normale fluoridetandpasta met een extra witmakend effect. Al vanaf de eerste poetsbeurt zijn je tanden direct tot 3 tinten witter, extra fris en heb je een stralende glimlach.

De tandpasta heeft een White-Correct-Plus technologie, een soort blauw schuim dat zorgt voor een witmakend effect dat tijdelijk aanhoudt. Klinische onderzoeken hebben het witmakende effect bewezen. Resultaten kunnen afhankelijk zijn van de oorspronkelijke kleur van je tanden. Het Actifluor+ systeem zorgt voor sterker glazuur en een betere bescherming tegen tanderosie en tandbederf. Poets dagelijks 2 tot 3 keer met Prodent White Now Gold Tandpasta en krijg niet alleen een stralend wit gebit, maar voorkom ook gaatjes en andere tandproblemen!

Tip: Je tanden witter maken begint bij een schone tandenborstel. Spoel je tandenborstel na elk gebruik af en bewaar hem verticaal, zodat hij goed kan luchten. Poets minimaal 2 keer per dag je tanden en vervang elke 3 maanden je tandenborstel. Geadviseerd wordt om het aantal eet-/drinkmomenten tot 7 per dag te beperken. Ga regelmatig naar de tandarts.