4 Kids Prodent Tandpasta 0-6 jr woezel & pip Voordeelaanbieding 12 stuks

1,99 1,19
5 Prijzen, De beste prijs bij Plein.nl


Over 4 Kids Prodent Tandpasta 0-6 jr woezel & pip Voordeelaanbieding 12 stuks

Maak het tandenpoetsen leuker met Woezel & Pip.

Met fluoridegehalte aangepast aan de leeftijd en de gevoelige kindermond;
Fluoride versterkt het glazuur en helpt gaatjes voorkomen.
Heeft een zachte, milde smaak.
Beschermt tegen gaatjes en tanderosie
Naspoelen is niet nodig.
Geschikt voor de kleinste tandjes.
Prodent Woezel & Pip peutertandpasta. Het melkgebit is extra gevoelig voor gaatjes. Gaatjes in het melkgebit kunnen gevolgen hebben voor het blijvende gebit. Advies is om goed te poetsen vanaf het doorbreken van de eerste tandjes. Woezel & Pip peutertandpasta heeft een fluoridegehalte dat is aangepast aan de leeftijd van 0 tot 6 jaar. De fluoride versterkt het glazuur en helpt zo gaatjes te voorkomen. De tandpasta bevat een zachte, milde smaak.

Zodra de eerste melktand doorkomt, is het tijd om twee keer per dag te gaan poetsen. Volg deze stappen:
-Zet je kind op schoot waarbij het hoofd tegen je borst rust.
-Gebruik een babytandenborstel en begin met een heel klein beetje tandpasta die bij de leeftijd past, zoals Prodent Woezel & Pip Kids tandpasta voor kinderen van 0-6 jaar.
-Begin de tanden heel zacht te poetsen met cirkelvormige bewegingen en zorg ervoor dat je overal komt.
-Laat je kind naderhand de tandpasta uitspugen. Er hoeft niet met water gespoeld te worden. Dit vermindert de werking van fluoride.

Sommige kinderen vinden tandenpoetsen niet fijn, waardoor het een uitdaging wordt. Maak je geen zorgen, dit is heel natuurlijk. Probeer er een spelletje van te maken of laat ze in de spiegel kijken. Het belangrijkste is dat je doorzet zodat ze er op een gegeven moment gewend aan raken.

Advies. Kinderen onder begeleiding laten poetsen. Voor een optimale bescherming raden tandartsen aan niet na te spoelen met water. Beperk het aantal eet- en drinkmomenten tot 7 per dag. Ga regelmatig naar de tandarts en vervang tijdig de tandenborstel."