Pasta del Capitano 1905 Whitening - Tandpasta - Met Erueco voor wittere tanden en zeer goede anti-bacteriële werking. Zonder parabenen

21,48
De beste prijs bij Homedepotxxl


Categorieën:

Verzendkosten 4,50
1 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Pasta del Capitano 1905 Whitening - Tandpasta - Met Erueco voor wittere tanden en zeer goede anti-bacteriële werking. Zonder parabenen

Deze tandpasta bevat een uniek ingredient; Eureco H.C. ®, een (micro kristal) molecule die actieve zuurstof afgeeft en daarmee tanden witter maakt en teven een antibacteriële werking heeft.

  • Voor wittere tanden door het Erueco micro kristal
  • Voor een goede bescherming van het tandvlees.
  • Bevat geen parabenen
  • Het verwijdert 99% van de bacteriën vanaf het eerste gebruik, zonder het tandvlees en het glazuur te beschadigen.
  • Verkrijgbaar in tube van 75 ml
Historie De Pasta del Capitano tandpasta vindt in 1905 zijn oorsprong in de apotheek van de familie Ciccarelli en betekende een regelrechte revolutie van de dagelijkse mondhygiëne. Een tandpasta in plaats van een, toen nog gebruikelijk, poeder. Een heel vernieuwend product, gemaakt volgens een speciale formule, met zorg en farmaceutische nauwkeurigheid. Én met de echte Italiaanse passie. Pasta del Capitano staat tot op heden met recht synoniem voor zeer hoge kwaliteit tandpasta’s. De glimlach is misschien wel één van de mooiste dingen die bij de Italianen horen, het duidt op gelukkige momenten, de vreugde van het leven, de smaak en de aantrekkelijkheid van de Middellandse Zee. Daarom geeft Ciccarelli zoveel om de glimlach, want de verzorging van tanden en mondhygiëne is voor hen een passie en bovendien een bedrijfsmissie.


Met natuurlijke ingredienten Pasta del Capitano is hèt “recept” voor mensen die het beste voor zichzelf willen en daar ontstaat vanzelf de stralende glimlach bij. De formules zijn allemaal gebaseerd op natuurlijke producten uniek in zijn soort en bevatten geen Parabenen en andere schadelijke stoffen. Niet voor niets mag Ciccarelli het logo en de aanbeveling voeren van de Associatie van Italiaanse Tandartsen (A.D.I)