OxyFresh Fluoride Dental Gel - Helpt gevoelige tanden voorkomen en tandglazuur remineraliseren

9,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over OxyFresh Fluoride Dental Gel - Helpt gevoelige tanden voorkomen en tandglazuur remineraliseren

Oxyfresh Fluoride Dental Gel is dé oplossing voor iedereen die wel eens last heeft van gevoelige tanden, gaatjes of wondjes in de mond.

De gel verstevigt en beschermt het tandglazuur, kalmeert het weefsel in de mond en draagt bij aan het natuurlijke herstel.

Daarbij is de gel ook nog eens een actieve bestrijder van schadelijke bacteriën in de mond.

●Bij gevoelige tanden of vrije tandwortels
●Bij gevoeligheid voor gaatjes
●Bij slechte conditie van tandglazuur
●Bij wondjes of vergelijkbare gevoeligheden op het tandvlees en slijmvliezen
●Biedt verlichting wanneer er op de wang of tong is gebeten
●Ook geschikt ter preventie van gevoeligheden of pijn in de mond

Zo werkt Oxyfresh Fluoride Dental Gel

Oxyfresh Fluoride Dental Gel vormt een uitstekende aanvulling op de gebruikelijke mondverzorging, zoals het poetsen van de tanden en gebruik van mondwater. Oxyfresh Fluoride Dental Gel beschermt de tanden effectief.

Fluoride zorgt voor remineralisatie van het tandglazuur, waardoor het weer sterk wordt en bestand is tegen de zuren die het tandglazuur juist afbreken.

Zo verklein je de kans op gaatjes, terwijl de tanden ook nog eens minder gevoelig worden.

Schadelijke bacteriën in de mond kunnen tandplak en gaatjes veroorzaken, terwijl ze ook tandvleesontstekingen in de hand kunnen werken.

Bovendien produceren deze bacteriën stinkende zwavelverbindingen als bijproduct. Deze zwavelverbindingen stinken flink en zijn meestal de oorzaak van een slechte adem.

Bovendien bevat de gel het gepatenteerde Oxygene-complex. Dit complex, dat werkt op basis van actief zuurstof, neutraliseert de zwavelverbindingen en zorgt daarmee direct voor een frissere adem.

●Biedt niet alleen bescherming, maar ook directe verlichting bij pijn door brandwondjes, bijten of zweertjes
●Fluoride mineraliseert het tandglazuur, zodat het sterker wordt
●Verkleint de kans op gaatjes en vermindert gevoeligheid van tanden
●Aloë vera in de gel brengt gevoelig weefsel direct tot rust op een natuurlijke wijze
●Prettige smaak, zonder dat er suiker aan te pas komt
●Geen bedenkelijke ingrediënten: Gebruik Oxyfresh Fluoride Dental Gel dagelijks zonder risico

Enkel veilige bestanddelen
Veel mondproducten maken gebruik van ingrediënten waarover de meningen verdeeld zijn in de wetenschap. Van sommige bestanddelen bestaat er zelfs geen twijfel over dat ze negatieve effecten hebben op de gezondheid van de mond.

Zo maken veel mondproducten gebruik van stoffen als chloorhexidine. Hoewel deze stof de anti-bacterieel werkt, kan het ook leiden tot verkleuringen van de tanden en een verhoogde vorming van zweertjes en aften.

Ook hebben veel mondproducten een pH (zuurgraad) die te laag is, wat betekent dat het middel enigszins zuur is. Dit kan ertoe leiden dat het tandglazuur enigszins oplost, terwijl het glazuur juist ondersteunt zou moeten worden door de mondproducten.

Oxyfresh Fluoride Dental Gel maakt geen gebruik van dergelijke dubieuze bestanddelen. De gel bevat enkel stoffen waarvan duidelijk is dat ze volledig veilig zijn en geen nare bijwerkingen veroorzaken. Het glazuur wordt niet aangetast, maar juist verstevigd.

Effectief, veilig en eenvoudig
Oxyfresh Fluoride Dental Gel vormt de ideale aanvulling op een goede mondverzorging. Bijna iedereen heeft wel eens last van een brandwondje na het eten van een pizza of iets anders warm. Ook kan een beet op de tong, lip of wang altijd voorkomen.

Het is in dergelijke gevallen niet nodig om met de pijn te blijven zitten, want Oxyfresh Fluoride Dental Gel zorgt voor directe verlichting en draagt bij aan het natuurlijke herstelproces.

Dankzij de nuttige bestanddelen van Oxyfresh Fluoride Dental Gel bescherm je bovendien direct het gebit tegen tandbederf en ontstekingen, wat de gel een uitstekende keuze maakt voor iedereen die iets extra’s wil doen voor zijn of haar mond.

Gebruik en tips voor Oxyfresh Fluoride Dental Gel

Oxyfresh Fluoride Dental Gel kan zonder problemen dagelijks gebruikt worden en is makkelijk aan te brengen op gevoelige tanden en gevoelig weefsel. Je gebruikt de gel als volgt:

1.Breng de gel rijkelijk aan op het aangedane of gevoelige weefsel
2.Laat de gel gedurende meerdere minuten zitten voor optimale werking
3.Spuug de gel uit, maar spoel niet met (mond)water
4.Probeer niet te eten of drinken gedurende tenminste 30 minuten na gebruik

Hoewel Oxyfresh Fluoride Dental Gel bijdraagt aan de bescherming van de tanden en het weefsel in de mond, is enkel het gebruik van de gel niet voldoende voor dit doel. Met de volgende maatregelen en middelen kun je de kans op gaatjes, ontstekingen en een slechte adem minimaliseren:

●Poets twee keer per dag de tanden met fluoridetandpasta, zoals Oxyfresh fluoride tandpasta.
●Gebruik dagelijks mondwater zonder alcohol of chloorhexidine. Goede opties zijn Ultradex mondspoeling en Oxyfresh mondwater
●Probeer dagelijks te flossen en stoken om ook het tandvlees tussen de tanden gezond te houden en moeilijk bereikbaar tandplak te verwijderen
●Probeer te matigen met stoffen die schadelijke bacteriën in de hand werken, waaronder zuivel en suiker (voedingsbodem bacteriën) en koffie en alcohol (drogen de mond uit)
●Houd de mond gedurende de dag vochtig, om de mondflora in balans te houden