Oxyfresh Lemon Mint Tandpasta - 150 ml

19,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Oxyfresh Lemon Mint Tandpasta - 150 ml

Oxyfresh tandpasta is een krachtige, speekselstimulerende en gebitsvriendelijke tandpasta, speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van slechte adem, monddroogheid, amandelsteentjes, ontstoken tandvlees, tandsteen en aanslag op de tong.

Oxyfresh tandpasta:

 Tegen slechte adem, tandsteen, amandelsteentjes en tongaanslag
 Stimuleert speekselproductie bij droge mond
 Bevat géén alcohol of sodium lauryl sulfaat
 Heeft een natuurlijke (milde), niet-bijtende lemonsmaak
 Is vandaag besteld, morgen in huis

De gepatenteerde formule van Oxyfresh tandpasta bestaat uit een unieke combinatie van Oxygene® en zink, dat zowel slechte ademgassen neutraliseert als de bacteriën doodt die verantwoordelijk zijn voor cariës, tandvleesproblemen, amandelstenen, tandsteen en aanslag op de tong.

Wat is het verschil met andere producten?

Het grote verschil met andere commerciële drogisterijmiddelen is dat Oxyfresh tandpasta PH neutraal is (niet zuur) en géén gebitsonvriendelijke ingrediënten bevat. Andere producten bevatten vaak bestanddelen zoals sodium lauryl sulfaat, alcohol of menthol die ervoor zorgen dat de mond uitdroogt en tegelijkertijd orale ongemakken veroorzaken zoals aften, amandelsteentjes, ontstoken tandvlees en verkleuring van de tanden.

De bestanddelen van Oxyfresh hebben een milde prettige smaak, bijten of prikken niet, werken speekselstimulerend en bouwen tegelijkertijd mee aan een gezonde mondflora.

Wat is actief zuurstof?

Door te poetsen met OxyFresh tandpasta, komt er een flinke hoeveelheid 'actief zuurstof' vrij in de mondholte. Actief zuurstof is niet alleen hét wapen tegen anäerobe bacteriën, het stimuleert óók speekselklieren.

Anaerobe bacteriën zijn schadelijke micro-organismen die alleen kunnen voortleven in de droge, beschutte en zuurstofloze ruimtes van de mondholte zoals de keelamandelen, de tandvleesranden en de tongpapillen. Door de anäeroben te confronteren met Oxygene® en zink, zijn bacteriën niet meer in staat om slechte ademgassen te produceren, het tandvlees aan te tasten of amandelsteentjes te vormen.

Gebruiksaanwijzing

Poets minimaal twee keer per dag de tanden met kleine hoeveelheid Oxyfresh tandpasta. Gelieve naspoelen met Oxyfresh mondwater.

Wat zijn de ingrediënten?

Sorbitol, Water, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Natural Flavor, Xylitol, Sodium Chlorite (Oxygene® - Stabilized Chlorine Dioxide), Zinc Acetate, Sucralose, Chondrus Crispus (Carrageenan) - Inhoud 150 ML