Miradent Mirafluor® C Tandpasta fluoride tandpasta tegen gaatjes en voor remineralisatie

8,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Miradent Mirafluor® C Tandpasta fluoride tandpasta tegen gaatjes en voor remineralisatie

Niemand wil gaatjes. Met Miradent Mirafluor® C voorkom je gaatjes en verhoog je de fluorideconcentratie in het speeksel.

●Voorkomt gaatjes;
●Helpt gevoelige tanden te voorkomen;
●Reinigt het tandvlees;
●Werkt ook voor patiënten met overgevoeligheid of allergie voor middelen die natriumlaurylsulfaat en natriumbenzoaat bevatten.

Wie de concentratie aan fluor in het speeksel verhoogt, geeft cariës en tandplak geen kans. Dit middel draagt bij aan het gezond en pijnvrij houden van de mond.
De formule
De actieve ingrediënten in dit product zijn: Sorbitol, water, olafluor, gehydrateerd silica, PEG-6, natriumfosfaat, cocamidopropylbetaïne, aroma, titaniumdioxide, natriumbenzoaat, hydroxyethylcellulose en sacharine.
Het verschil met andere middelen
Andere middelen bevatten vaak ingrediënten die overgevoeligheid of allergie kunnen veroorzaken. Dat komt doordat ze natriumlaurylsulfaat of natriumbenzoaat bevatten. Natriumlaurylsulfaat kan aften veroorzaken, terwijl je voor natriumbenzoaat allergisch kunt worden. Miradent Mirafluor® C is vrij van deze ingrediënten.
Gaatjes voorkomen
Tandplak en een te lage concentratie fluor in het speeksel veroorzaken cariës. Met dit middel worden aminofluoriden snel in de mondholte vrijgegeven. Dankzij de fijne siliciummicrokorrels wordt het gebit op een veilige manier gereinigd.
Waarom dit middel gebruiken?
Van gaatjes merk je meestal eerst niets, maar na een tijdje kan het toch omslaan in pijn. Bij het eten van zoetigheid of het drinken van warme dranken kan de pijn kloppend worden. Wie te lang met gaatjes blijft doorlopen, kan uiteindelijk in de stoel belanden voor een wortelkanaalbehandeling. Daarom is het belangrijk een middel te gebruiken dat gaatjes voorkomt en de mond grondig reinigt.