Humble Brush Tandpasta natural charcoal 75 Milliliter

3,49 3,14
3 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Humble Brush Tandpasta natural charcoal 75 Milliliter

Zwarte tandpasta
Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen, zwarte tandpasta. Het ziet er een beetje vreemd uit, maar het is wel goed voor schone en witte tanden. En deze nieuwe zwarte tandpasta van Humble Brush is uiteraard volledig ecologisch.

Houtskool tandpasta
Het zwarte uiterlijk van deze tandpasta komt door het ingrediënt actieve houtskool, dit klinkt een beetje vreemd maar het zorgt voor lekkere schone en witte tanden. Je hoeft bij deze houtskool tandpasta ook niet bang te zijn voor de geur van barbecue, hij heeft een heerlijke frisse mint smaak.

Volledig veilig
De ecologische tandpasta van Humble Brush is gemaakt in samenwerking met diverse tandartsen, hij is dus volledig veilig in gebruik. Daarnaast zijn alle ingrediënten ecologisch en biologisch gecertificeerd, de impact op de natuur is dus minimaal.

Combineer met tandenborstel
Combineer de tandpasta van Humble Brush met een mooie ecologische tandenborstel. Gemaakt uit bamboe en met iedere tandenborstel steun je de Humble Brush foundation. Deze stichting zorgt ervoor dat de mondhygiëne over de hele wereld optimaal word.

Vestigings adres: Industrieweg 15
Telefoonnummer: 0857920181
KVK nummer: 59272155