Elmex Anti-Cariës Whitening Tandpasta 4 x 75ml - Voordeelverpakking

13,47 11,79
De beste prijs bij Plein.nl


Merk:
Categorieën:

Over Elmex Anti-Cariës Whitening Tandpasta 4 x 75ml - Voordeelverpakking

De elmex® Anti-Cariës Whitening Tandpasta vormt een tweevoudige actieve calcium-fluoride beschermlaag die remineraliseert en effectief beschermt tegen cariës. De tandpasta bereikt zelfs de oppervlaktes die met tandenpoetsen moeilijk te bereiken zijn en daarom extra kwetsbaar zijn voor cariës. De zachte whitening van de elmex Anti-Cariës Whitening tandpasta geeft natuurlijk witte tanden.

Voordelen van elmex® Anti-Cariës Whitening tandpasta

  • Bevat natuurlijke aminfluoride
  • Helpt de natuurlijke witheid van de tanden te beschermen
  • Effectieve bescherming tegen cariës
  • Verwijdert op een effectieve manier vlekken op de tanden
  • Aanbevolen door tandartsen

Aminfluoride voor effectieve cariës-bescherming
elmex®’s zeer effectieve aminfluoride hecht zich binnen enkele seconden aan het tandvlees en maakt het weerbaarder tegen cariës. Het vormt een sterke, homogene beschermlaag op alle tanden voor optimale, langdurige bescherming. Het remineraliseert zelfs beginnende cariës onder het tandoppervlak en maakt het glazuur harder. De werkzaamheid van aminfluoride is bewezen in meer dan vijfhonderd wetenschappelijke studies.

Klinisch bewezen werkzaamheid
Het elmex® research team ontwikkelt elmex® producten in samenwerking met tandheelkundig wetenschappers. Hierdoor is niet alleen de werkzaamheid van de individuele ingrediënten wetenschappelijk bewezen, maar zijn ook de productvoordelen bevestigd.

Gebruiksinstructie
Elke dag tweemaal poetsen voor een doeltreffende werking. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Ingrediënten
Aqua, hydrated silica, sorbitol, hydroxyethylcellulose, olaflur, aroma, cocamidopropyl betaine, saccharin, limonene, CI 77891, bevat: bis-(hydroxyethyl)amino-propyl-N-hydroxy-ethyl-octadecylamine-dihydrofluoride 1400 ppm Fˉ.