Elmex Glazuur Protection Tandpasta 4 x 75ml - Voordeelverpakking

11,98
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Elmex Glazuur Protection Tandpasta 4 x 75ml - Voordeelverpakking

Let op: door een verpakkingswijziging kan de verpakking van het geleverde product afwijken van de afbeelding. De inhoud is gelijk! Gebruik elmex Glazuur Protection Professional tandpasta voor effectieve bescherming tegen glazuur verlies. elmex Glazuur Protection Professional tandpasta met zijn unieke micro protection technologie heeft in klinische studies bewezen een effectievere bescherming te bieden tegen glazuurverlies dan een reguliere tandpasta.
• De actieve ingrediënten worden direct naar het tandoppervlak vervoerd om te voorkomen dat de eerste microscopisch kleine beschadigingen ontstaan
• Er wordt een beschermlaag gevormd om het glazuur te beschermen tegen frequente zuuraanvallen
• Daarnaast versterkt en beschermt aminfluoride de tanden tegen cariës

Wat is glazuurverlies en hoe beïnvloedt het de tanden?
Glazuur is de buitenste beschermlaag van de tand. Ondanks dat glazuur de hardste substantie in het lichaam is, wordt het dagelijks blootgesteld aan zuuraanvallen van fruit, groentes of sappen en afslijting. Dit kan het glazuur aantasten en de tand verzwakken, het glazuur kan dunner en poreus worden en zijn kracht verliezen. Dit heet ook wel tanderosie.

Klinisch bewezen werkzaamheid:
Het elmex® researchteam ontwikkelt elmex® producten in samenwerking met tandheelkundig wetenschappers. Hierdoor is niet alleen de werkzaamheid van de individuele ingrediënten wetenschappelijk bewezen, maar zijn ook de productvoordelen bevestigd.