Elmex Junior (5 tot 12 jaar) Kindertandpasta 6 x 75ml - Voordeelverpakking

17,94 10,58
2 Prijzen, De beste prijs bij Plein.nl


Merk:
Categorieën:

Over Elmex Junior (5 tot 12 jaar) Kindertandpasta 6 x 75ml - Voordeelverpakking

Let op: door een verpakkingswijziging kan de verpakking van het geleverde product afwijken van de afbeelding. De inhoud is gelijk! De elmex Anti-Cariës Junior 5-12 jaar kinder tandpasta geeft een effectieve cariësbescherming voor nieuwe en blijven tanden. Tussen het 6e en 13e jaar vindt doorgaans het wisselen van het melkgebit plaats. Melktandjes maken dan gefaseerd ruimte voor nieuwe blijvende tanden. elmex Anti-Cariës Junior 5-12 jaar tandpasta is speciaal ontwikkeld voor kinderen in deze fase en zorgt voor een grondige reiniging en bescherming van blijvende tanden. Hetgeen belangrijk is omdat het tandglazuur van nieuwe, blijvende tanden bij het doorkomen nog niet volledig gehard is en daarmee extra gevoelig is voor gaatjes.

Voordelen van de elmex Anti-Cariës Junior 5-12 jaar tandpasta:
• Is speciaal ontwikkeld voor kindjes tussen de 5 - 12 jaar
• Grondige reiniging en bescherming van blijvende tanden
• Effectieve bescherming tegen cariës
• Bevat natuurlijke aminfluoride
• Aanbevolen door tandartsen
• Beschermt ook op plaatsen waar de tandenborstel moeilijk bij komt
• Bevat een milde smaak

Aminfluoride voor effectieve cariës-bescherming:
elmex®’s zeer effectieve aminfluoride hecht zich binnen enkele seconden aan het tandvlees en maakt het weerbaarder tegen cariës. Het vormt een sterke, homogene beschermlaag op alle tanden voor optimale, langdurige bescherming. Het remineraliseert zelfs beginnende cariës onder het tandoppervlak en maakt het glazuur harder. De werkzaamheid van aminfluoride is bewezen in meer dan vijfhonderd wetenschappelijke studies.

Klinisch bewezen werkzaamheid:
Het elmex® researchteam ontwikkelt elmex® producten in samenwerking met tandheelkundig wetenschappers. Hierdoor is niet alleen de werkzaamheid van de individuele ingrediënten wetenschappelijk bewezen, maar zijn ook de productvoordelen bevestigd.