Elmex Peuter (0 tot 5 jaar) Kindertandpasta 6 x 75ml - Voordeelverpakking

17,94 10,58
2 Prijzen, De beste prijs bij Plein.nl


Merk:
Categorieën:

Over Elmex Peuter (0 tot 5 jaar) Kindertandpasta 6 x 75ml - Voordeelverpakking

Let op: door een verpakkingswijziging kan de verpakking van het geleverde product afwijken van de afbeelding. De inhoud is gelijk! De elmex Anti-Cariës Peuter 0-5 jaar kinder tandpasta beschermt het melkgebit tegen gaatjes. Goede mondverzorging begint bij het eerste tandje. De elmex Anti-Cariës Peuter 0-5 jaar tandpasta verzorgt dagelijks de melktandjes en het zachte tandvlees van je kind. De elmex Anti-Cariës Peuter 0-5 jaar tandpasta beschermt het nog niet volledig ontwikkelde tandglazuur tegen gaatjes en heeft een milde smaak. Het helpt om een calciumfluoride laag op het tandglazuur op te bouwen, maakt tanden beter bestand tegen cariës gerelateerd mineraalverlies en helpt tanden remineraliseren.

Voordelen van de elmex Anti-Cariës Peuter 0-5 jaar tandpasta:
• Is speciaal ontwikkeld voor kindjes tussen de 0 - 5 jaar
• Helpt om een calciumfluoride laag op het tandglazuur op te bouwen
• Bevat natuurlijke aminfluoride
• Is aanbevolen door tandartsen
• Bevat een milde smaak

Aminfluoride voor effectieve cariës-bescherming:
elmex®’s zeer effectieve aminfluoride hecht zich binnen enkele seconden aan het tandvlees en maakt het weerbaarder tegen cariës. Het vormt een sterke, homogene beschermlaag op alle tanden voor optimale, langdurige bescherming. Het remineraliseert zelfs beginnende cariës onder het tandoppervlak en maakt het glazuur harder. De werkzaamheid van aminfluoride is bewezen in meer dan vijfhonderd wetenschappelijke studies.

Klinisch bewezen werkzaamheid:
Het elmex® researchteam ontwikkelt elmex® producten in samenwerking met tandheelkundig wetenschappers. Hierdoor is niet alleen de werkzaamheid van de individuele ingrediënten wetenschappelijk bewezen, maar zijn ook de productvoordelen bevestigd.