Ben & Anna BA03SE tandpasta Tandpasta tegen tandbederf 100 g

7,49 5,32
6 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Ben & Anna BA03SE tandpasta Tandpasta tegen tandbederf 100 g

  • Vegan tandpasta voor gevoelige tanden
  • Reinigt zacht en beschermt
  • Geschikt voor veganisten
  • Zero Waste - duurzaam*
Opzoek naar een effectieve tandpasta voor de gevoelige tanden? Probeer Ben & Anna Tandpasta Sensitive! De formule van deze vegan tandpasta bevat kamille en reinigt op een zachte wijze de mond en tanden. Daarbij is de de tandpasta verrijkt met duindoorn, wat een beschermend effect heeft. De tandpasta komt in een luxe, glazen potje en is dus volledig vrij van plastic.

Ben & Anna komen uit Berlijn en leven op veganistische basis. Hun leven is gericht op het respectvol gebruik van de aarde, het milieu, de flora en fauna en is volledig ingericht op basis van duurzame en biologische principes. Deze overtuiging is ook terug te vinden in de verzorgingsproducten die zij produceren. Deze tandpasta's zijn vanzelfsprekend gemaakt met grondstoffen op een natuurlijke en ecologische basis en vrij van dierproeven en controversiële producten, zoals parabenen, microplastics of ftalaten.

*Dit houdt in dat dit clean beauty producten zullen zijn die geen extra vuilnis (zero waste) achterlaten en plastic-vrij zijn.

Maat:
100 gr,  100GR
Voorraad: