Amanprana Tandgel Oral Auris Tand en Oor 5 ml

21,95 15,64
4 Prijzen, De beste prijs bij Plein.nl


Over Amanprana Tandgel Oral Auris Tand en Oor 5 ml

Oral & Auris is een oliemengeling op basis van extra vierge kokosolie met 11 planten- en kruidenextracten.

Aften in de mond of op de tong? Oral & Auris helpt snel
Aften zijn soms pijnlijk en altijd vervelend. Stress, minder weerstand, vermoeidheid, virussen en bacteriën kunnen de oorzaak zijn. Oral & Auris helpt er komaf mee te maken. Snel en effectief. Oral & Auris neemt de pijn weg en geeft virussen en bacteriën geen kans. Wrijf Oral & Auris op de aft. Zo vaak je wilt. De pijn en de aft verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Ontstoken tandvlees, abces of ontstoken kies?
Vervelend en pijnlijk. Oral & Auris neemt de oorzaak weg tot op het bot. Wrijf op en rond de pijnlijke of ontstoken streek. Zowel in de mond als op wang en kaakbeen. Goed inmasseren en veelvuldig herhalen. Snel zullen je tandvlees, kies en humeur je dankbaar zijn.

Oorontsteking, oorpijn, tinnitus of oorsuizen?
Oorontsteking (midden, binnen, buiten) kunnen stekende, uitstralende of kloppende pijn veroorzaken. Gelukkig meestal niet gevaarlijk. Oral & Auris pakt schimmels, virussen en bacteriën grondig aan. Met een wattenstaafje breng je Oral & Auris aan in het oor. Op en rond het oor en onder de neus. Oral & Auris inmasseren en om het uur herhalen. Weg is pijn en oorzaak. Ook nuttig bij sommige vormen van oorsuizen (tinnitus).

Wat zit er bewust niet in Oral & Auris?
GEEN paraffine, vaseline, chemische terpentijnolie (=aardoliederivaat, ook nafta of white spirit genoemd), geurstoffen (=ruikende chemicaliën), xylometazoline, ipratropiumbromide, lidocaïne, chloor, waterstofperoxyde, paracetamol, naftylmidazoline, oxymetazoline, natriumlaurylsulfaat, SLS...
Dit product wordt gereguleerd door Verordening (EU) 2019/1148: alle verdachte transacties, en aanmerkelijke verdwijningen en diefstallen moeten worden gemeld aan het Meldpunt Verdachte Transacties Chemicaliën. Zie www.nctv.nl/aanslagmiddelen.