The Senses Nordics tandenborstel 23 cm bamboe/nylon bruin/geel

4,99 4,12
3 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over The Senses Nordics tandenborstel 23 cm bamboe/nylon bruin/geel

Biologisch afbreekbare tandenborstel gemaakt van Moso bamboe en BPA-vrije nylon haartjes. Een gezond gebit en een frisse adem op een duurzame manier. De Nordics tandenborstels zijn voorzien van zachte haartjes. Dit is beter voor de tanden en het tandvlees.

Verkrijgbaar in diverse varianten. De Nordics tandenborstels zijn geschikt voor het hele gezin. Voor kinderen zijn speciale (kleine) varianten beschikbaar.

Ingredienten
Steel van Moso bamboe
Haartjes van BPA-vrije nylo
Nordics is ervan overtuigd dat we nu moeten handelen om onze natuur te redden. Hoewel veel mensen graag op hun eigen manier iets willen bijdragen aan een beter milieu, weten ze toch vaak niet zo goed op welke manier of ze denken dat hun effort nergens toe leidt. Het bekende ‘druppel op een gloeiende plaat gevoel’. Nordics wil juist onderstrepen dat als ieder mens ook maar iets heel kleins in zijn dagelijks leven verandert, het effect toch heel groots kan zijn.

Stel je maar eens voor dat alle plastic tandenborstels over de hele wereld vervangen zouden worden door biologisch afbreekbare varianten! Dit zou echt een immens verschil maken.