Morsal's World Baby tandenborstel 2 stuks vingertandenborstel kindertandenborstel op vinger siliconen ®

9,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
doorzichtig

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Morsal's World Baby tandenborstel 2 stuks vingertandenborstel kindertandenborstel op vinger siliconen ®

Zoals recentelijk in het nieuws te zien was is dat naar schatting 40.000 Nederlandse kinderen onder de 4 jaar geen goede mondverzorging krijgt van de ouders. Deze moeten op die leeftijd al melktandjes laten trekken. Dus logischerwijs kunt u er niet te vroeg mee beginnen. Maar waarom gaat het dan toch fout? Dit komt omdat het nog een heel karwei is om de tandjes van uw baby te borstelen. Ze bijten en zuigen vrolijk op de normale tandenborstels, maar als u eenmaal begint met borstelen is het vaak drama. Om die reden is deze Siliconen Vinger Tandenborstel ontworpen. Deze is gemakkelijk om de vinger te doen en voelt zeer zacht aan in het mondje van uw kind.

De tandenborstel is uitermate geschikt om spelenderwijs de tandjes van de baby te verzorgen. Zo begint op een gemakkelijke en eenvoudige manier de mondverzorging, waar u en uw kind jarenlang profijt van kunnen hebben. Het zorgt ook voor pijnverlichting als eenmaal de tandjes doorkomen en u met de borstel er even langs gaat.

De tandenborstel heeft een ronde vorm en is uitgerust met zachte borstel haartjes zodat het mondje van uw baby absoluut geen wondjes kan oplopen. Siliconen verder is een zeer zacht en buigzaam materiaal dat niet schadelijk is voor de gezondheid van uw kind.

* Gemaakt voor kinderen van 6-24 maanden oud * Gemaakt voor tanden borstelen dus niet als bijtring (e.d.) gebruiken