Babydrogist nl Stap voor stap tandenborstel voor kinderen van 0-2 jaar Zacht 1 stuk.

2,49 1,60
7 Prijzen, De beste prijs bij Plein.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren

Over Babydrogist nl Stap voor stap tandenborstel voor kinderen van 0-2 jaar Zacht 1 stuk.

Jordan - Kids Tandenborstel - Extra Soft - 0/2 jaar De Jordan Step by Step tandenborstel 0-2 jaar heeft een smalle borstelkop met zachte borstelhaartjes. Kleine kinderen kunnen geïrriteerd tandvlees hebben, daarom is de Jordan Step by Step tandenborstel 0-2 jaar zo ontworpen dat het ook kan fungeren als bijtring. Voordelen
✓ Tandenborstel en bijtring in één
✓ Voor een leeftijd van 0-2 jaar
✓ Zachte borstelhaartjes
✓ Let op: Er wordt een willekeurige kleur geleverd Korte hals van de Step 1 Baby
De korte hals van de tandenborstel voorkomt dat de tandenborstel te ver in de mond van het kind kan komen Maar ondanks dit veilige ontwerp kan het tandenpoetsen op deze leeftijd alleen plaatsvinden onder toezicht van de ouder. De grip van de tandenborstel is zo ontworpen dat hij ook comfortabel in gebruik is voor volwassenen.
Meer informatie over Jordan Kindertandenborstel 0/2 jaar
De basis van goede mondverzorging wordt al in de eerste levensjaren gelegd. Daarom heeft Jordan een speciale serie kindertandenborstels die de ontwikkeling van je kind volgt. Op deze leeftijd is het kind nog erg klein en krijgt het zijn eerste tandjes. Het moment waarop de eerste tandjes verschijnen verschilt per individu, maar het is erg belangrijk dat de ouder direct begint met poetsen als het eerste tandje verschijnt. Het is belangrijk dat je kindje went aan het fenomeen tandenborstel.
De eerste tandjes komen rond de 6e tot 12e maand
Tegen de tijd dat je kind 3 jaar is zijn bijna alle melktanden verschenen
Het wisselen van de melktanden gebeurt tussen de leeftijd van 5 tot 12 jaar
Gedurende deze overgangsjaren zullen de kinderen een combinatie van melktanden en vaste tanden hebben. De Step by Step serie van Jordan is gebasseerd op de dentale eigenschappen van kinderen van verschillende leeftijden.
Elke tandenborstel in elk leeftijdsegement is niet alleen ontworpen om ergonomisch comfortabel te zijn voor het kind, maar ook voor de volwassene die het kind helpt bij het tandenpoetsen is de Jordan kindertandenborstel comfortabel. Geen kleurkeuze mogelijk
De serie is verdeeld in 3 leeftijdsegementen: 0 tot en met 2 jaar
3 tot en met 5 jaar
6 tot en met 9 jaar Specificaties
Merk: Jordan
Soort: Kindertandenborstel 0/2 jaar
Kleur: Willekeurig
Leeftijd: 0 tot 2 jaar
Inhoud: 1 kindertandenborstel
EAN: 7038513866304

Maat:
0-2 jaar,  1ST,  One size
Materiaal:
Siliconen
Voorraad: