The Humble Co The Humble Co Tandenborstel Bamboe Kids Wit Brush Soft (1st)

3,95 3,16
3 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bamboe Nylon

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over The Humble Co The Humble Co Tandenborstel Bamboe Kids Wit Brush Soft (1st)

Humble Brush Tandenborstel Wit Jaarlijks komen er (met een gemiddeld verbruik van 4 tandenborstels per jaar) meer dan twee miljard (!) plastic tandenborstels terecht op de vuilstort. Met een mooi en simpel ontwerp gecombineerd met eerlijke, milieuvriendelijke materialen en productiemethoden hoopt de Humble Brush de nieuwe standaard te worden en zo de plastic tandenborstels te vervangen!

Een zachte, BPA-vrije tandenborstel met een handvat van biologische bamboe. Deze tandenborstel doet qua levensduur niks onder voor de conventionele plastic tandenborstel; ze gaan even lang mee. Het bamboe-handvat is biologisch afbreekbaar en bamboe heeft een natuurlijke anti-slip eigenschap, wat zorgt voor een fijne grip. Daarnaast heeft de Humblebrush een ergonomische handligging en is met z'n mooie strakke design een aanwinst in de (bewuste) badkamer! De Humblebrush: extreem duurzaam! De Humble brush is gemaakt van biologisch afbreekbare bamboe. Dit materiaal is het snelst groeiende op aarde en daarnaast is het van nature anti-bacterieel (waardoor er geen pesticiden of andere hulpmiddelen nodig zijn tijdens het kweken van de bamboe). Een goede keuze dus voor een product dat je regelmatig vervangt!

De Humblebrush is verpakt in een volledig milieubewuste verpakking. De tandenborstel is verpakt in een transparant biologisch afbreekbaar beschermzakje, wat volledig is gemaakt van plantaardig materiaal. Het doosje waar de Humblebrush in verpakt is wordt gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

De borstels van de Humblebrush worden gemaakt van nylon-6, een materiaal dat niet afbreekbaar is, maar wel gemakkelijk composteerbaar. Hiervoor was geen plantaardig alternatief te vinden met een levensduur van ten minste drie maanden. Humblebrush steunt goede doelen De Humblebrush is niet alleen bescheiden naar het milieu toe, maar ook naar mensen in nood! Voor elke tandenborstel die verkocht wordt geven ze hetzelfde aan mensen die dringend behoefte hebben aan mondverzorging. Wat houdt dit precies in: voor elke verkochte tandenborstel geven ze een tandenborstel (of het equivalent vnade productiekosten van een tandenborstel) aan iemand in nood. Mensen in nood ontvangen via de partners van de Humble Brush behandelingen, voorlichtingen en materiaal ter bevordering van de mondhygiëne. Humble Brush Humble Brush is oorspronkelijk een Zweeds bedrijf, de namen achter het bedrijf zijn de Zweedse Noel Abdayem en de Nederlandse Rick de Geest. Noel Abdayem is net afgestudeerd in de tandheelkunde en is vooral van de ideeën en Rick de Geest is meer van de uitwerking van de deze ideeën en van het vertellen van het verhaal achter de Humble Brush. De naam "Humble Brush" staat zeker niet alleen voor het sobere ontwerp van de tandenborstel, maar ook op de manier waarop het bedrijf zaken doet: "We doen het niet alleen voor de winst, maar denken daarbij ook aan anderen."

"We geloven