Goodness of/ bamboo Bamboe tandenborstel - wit - medium - 4 stuks - 100% Mao bamboe - biologisch afbreekbaar

11,25
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Goodness of/ bamboo Bamboe tandenborstel - wit - medium - 4 stuks - 100% Mao bamboe - biologisch afbreekbaar

Bamboe tandenborstel | medium | set van 4

De bamboe tandenborstel van Goodness of Bamboo is speciaal ontworpen voor jou. Door te poetsen met een tandenborstel van bamboe kies je voor duurzaamheid. Het handvat is gemaakt van 100% mao bamboe en de haren in de borstel zijn vrij van BPA. De tandenborstel is daarmee voor bijna 100% biologisch afbreekbaar.

Het poetsen met de bamboe tandenborstel is erg prettig en je poetst er net zo goed en net zo lang mee als met een tandenborstel van plastic.

-Gemaakt van 100% mao bamboe
-Ecologisch verantwoord
-Biologisch afbreekbaar handvat
-BPA vrije borstel
-Vegan

Het is tijd om wat terug te doen voor moeder natuur met deze stijlvolle bamboe tandenborstel.

De verpakking is uiteraard volledig recyclebaar en composteerbaar.


Is een bamboe tandenborstel duurzaam?

Ja, door een bamboe tandenborstel te kopen kies je voor duurzaamheid. Het is daarmee een bewuste keuze om wat terug te doen voor het milieu. Jaarlijks worden er 5 miljard tandenborstels van plastic geproduceerd. Deze eindigen zo goed als allemaal in de oceanen of op een vuilnisbelt.

Met een tandenborstel van bamboe koop je een tandenborstel die net zo lang mee gaat als een plastic versie, een biologisch afbreekbaar handvat heeft en ook nog eens BPA-vrije borstelharen heeft. Een ecologisch verantwoorde keuze dus.

Waarom bamboe?

Bamboe is een plant en wel de snelstgroeiende ter wereld. Zon en een goede bodem zijn voldoende voor de groei. Door te kappen komen er nieuwe scheuten en juist die groeien enorm snel. Dit betekent dat bamboe gebaat is bij geregelde kap. Hiermee is het een zeer duurzame grondstof voor de tandenborstels.

Goed om te weten is dat panda’s mao bamboe niet als voedingsbron zien. Panda’s eten andere soort bamboe. Het gebruik van mao bamboe is daarmee absoluut geen bedreiging voor de panda.Waarom een bamboe tandenborstel kopen van Goodness of Bamboo?

Omdat wij graag willen bijdragen aan een betere wereld en dat kan beginnen bij zoiets kleins als een bamboe tandenborstel.
Draag ook jouw steentje bij aan een beter milieu en ga voor duurzaam poetsen!

Ook verkrijgbaar in andere kleuren en voor kinderen

Onze tandenborstels zijn ook te verkrijgen als set van 4 verschillende kleuren bamboe tandenborstels (medium) en als set van 4 regenboog bamboe tandenborstels voor kinderen (soft).