Bamboe tandenborstels - 2 stuks | Everbright. YOU & ME bamboo tandenborstels | 100% Bamboe tandenborstel | Charcoal tandenborstels | Natuurlijke tandenborstel | Wittere tanden - Zacht/Medium

14,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Wit Zwart-Wit

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bamboe tandenborstels - 2 stuks | Everbright. YOU & ME bamboo tandenborstels | 100% Bamboe tandenborstel | Charcoal tandenborstels | Natuurlijke tandenborstel | Wittere tanden - Zacht/Medium

De Everbright YOU & ME - 2 x Bamboe tandenborstels zijn met zorg voor het milieu gemaakt. Bamboe is van nature een antibacterieel materiaal en gaat minstens zo lang mee als een plastic tandenborstel. Uiteraard zijn de tandenborstels ook diervriendelijk geproduceerd.

Samen werken aan een betere wereld. Onder het mom van deze uitspraak zijn de Everbright You & Me bamboe tandenborstels samengesteld in een verpakking.

De voordelen van de tandenpoetsen met een Everbright bamboe tandenborstel:

-> Bamboe handvat, 100% eco-friendly
-> Black & White Edition voor 2 personen
-> Stevig ergonomisch design
-> Recyclebare verpakking

Samen milieubewust tandenpoetsen

Dankzij de vormgeving van deze bamboe tandenborstel hoeft u niet bang te zijn dat u elkaars tandenborstel gebruikt. Ze zijn namelijk al duidelijk gemarkeerd.

De ene tandenborstel heeft witte borstelharen en een wit handvat, de ander heeft zwarte borstelharen en een zwart handvat. Een perfect setje tandenborstels dus voor een romantische poetsdate.

Everbright You & Me bamboe tandenborstels geschikt voor iedereen

Het handvat is geheel van bamboe gemaakt. Ze zijn zo ontworpen dat ze lekker in de hand liggen tijdens het poetsen. Het is aan te raden om de tandenborstels iedere 2 tot 3 maanden te vervangen. Ditzelfde geldt voor een plastic tandenborstel.

Waarom is Bamboe een goed alternatief voor plastic?

Bamboe is een plant die extreem snel groeit. De plant heeft weinig zorg nodig en kan snel geoogst worden.

Ook het bewerken van de bamboe tot een product is een proces dat weinig vervuiling veroorzaakt. Bamboe is van nature erg sterk maar toch ook biologisch afbreekbaar.

Terwijl groeiende bamboe zorgt voor een schonere lucht, het breekt namelijk kooldioxide uit de lucht af, zorgen de plasticfabrieken voor veel schadelijke gassen. Het gewin zit hem dus in de schonere verwerking, een schonere lucht en een afbreekbaar product.

Daarnaast ook een gewin voor uw gebit, bamboe is van nature antibacterieel en daardoor een zeer hygiënisch materiaal om te verwerken tot tandenborstel.

Inhoud van de verpakking:

-> 1 Bamboo tandenborstel - witte borstelharen
-> 1 Bamboo tandenborstel - zwarte borstelharen