Blauwe Oral-B opzetborsteltjes Stages Power, met figuren uit Disneys Frozen, set van 4

27,94
De beste prijs bij Homedepotxxl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roze

Verzendkosten 4,50
1 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Blauwe Oral-B opzetborsteltjes Stages Power, met figuren uit Disneys Frozen, set van 4

De Oral-B Disney Frozen opzetborstels zijn speciaal ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder, met een leuk Disney Frozen thema. Hier is een korte beschrijving:

  • Disney Frozen Design: Deze opzetborstels zijn versierd met geliefde Disney Frozen-personages, waardoor kinderen gemotiveerd worden om te poetsen en plezier te hebben tijdens het verzorgen van hun tanden.
  • Zachte Borstelharen: De borstelharen zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn zacht en vriendelijk voor het gevoelige tandvlees, waardoor poetsen comfortabeler wordt.
  • Kleine Borstelkop: De opzetborstels hebben een kleinere borstelkop, perfect voor de mondjes van kinderen en om alle tandoppervlakken goed te kunnen bereiken.
  • Compatibiliteit: Deze opzetborstels zijn compatibel met alle Oral-B elektrische tandenborstels voor kinderen.
  • Verpakking: Elke verpakking bevat 4 opzetborstels, waardoor je voldoende voorraad hebt voor een langere periode van poetsen voordat je nieuwe opzetborstels nodig hebt.
Kortom, de Oral-B Disney Frozen opzetborstels zijn ideaal voor kinderen van 3 jaar en ouder, en bieden een leuke en effectieve manier om een goede mondhygiëne te behouden. Professioneel geïnspireerd ontwerp voor kleine monden De Oral-B Stages Power elektrische opzetborstels van Frozen zijn speciaal gemaakt voor kinderen. Ze zijn voorzien van de door kinderen geliefde personages van Frozen en bieden een algeheel gezonde poetservaring. De extra zachte borstelharen zijn zacht voor gevoelig tandvlees en de kleinere borstelharen zorgen voor een extra zachte reiniging terwijl de langere borstelharen in het midden ideaal zijn voor het reinigen van het kauwoppervlak. Dit is een geweldige keuze voor de kleinere, maar groeiende mond van je eigen superheld in de dop. Het Disney Frozen karakter op de opzetborstels kan afwijken van de getoonde afbeeldingen op Bol.com.