1+1 gratis: Aquafresh Tandenborstel Eerste Tandjes Soft Stage 2

2,99 2,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Plein.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Groen Oranje Roze

Over 1+1 gratis: Aquafresh Tandenborstel Eerste Tandjes Soft Stage 2

Aquafresh - Melktanden Tandenborstel - 4 kleuren Poetsen met plezier! Met de Aquafresh - Melktanden Tandenborstel - 4 kleuren grappige, breed lachende karakter op de tandenborstel maakt tandenpoetsen voor kinderen aantrekkelijk, bovendien zorgen de zachte borstelharen voor een goede reiniging. Poetsen met plezier! Het grappige, breedlachende karakter op de Aquafresh - Melktanden Tandenborstel - 4 kleuren maakt tandenpoetsen voor kinderen aantrekkelijk, bovendien zorgen de zachte borstelharen voor een goede reiniging.
De tandenborstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en leuke dierenfiguren, altijd uitgerust met een (reis)kapje in de vorm van een dierenkopje.
Het kopen van tandpasta is ongeveer net zo verleidelijk als het bezoeken van de tandarts. Dat is waarom jij als consument nauwelijks tijd besteedt aan de juiste keuze voor tandpasta. Aquafresh is anders.
Van whitening tot bescherming, het is allemaal opgenomen in de verfrissende drie-kleurentandpasta. Een complete mondverzorging voor een lage prijs. Specificaties
Merk: Aquafresh
Productsoort: Tandenborstel
Kleur: 4 kleuren
Leeftijd: 3 tot 5 jaar
Inhoud per stuk: 1 tandenborstel + bewaarkop
EAN: 5054563124074