Postdrogist Tandenpolijster & Tandenbleker Set / Kit - Tanden Polijsten Voor Witte Tanden

24,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Postdrogist Tandenpolijster & Tandenbleker Set / Kit - Tanden Polijsten Voor Witte Tanden

Met dit handige apparaatje kun je je tanden witter maken en kun je op een effectieve manier tandsteen verwijderen. Doe een beetje tandpasta op het opzetkopje van de polijster en je kunt vervolgens zelf tanden polijsten. De roterende kop zal vervolgens alle vlekken op je tanden verwijderen, die in de loop der tijd ontstaan zijn door roken, drinken, koffie, thee of eten. Met deze polijster kun je zelf thuis tanden polijsten en tandsteen verwijderen. Je tanden worden weer stralend wit.

Eenvoudig polijsten tanden
De polijster is handig en eenvoudig in het gebruik. Je doet tandpasta op het opzetkopje en op de tanden die je wilt polijsten. Vervolgens druk je de aan/uit knop in terwijl je begint met het polijsten van je tanden. Dit doe je door een paar seconden voorzichtig de opzetkop tegen je tand te bewegen. Je moet niet te hard drukken, want dan schakelt het apparaat direct uit. Tussendoor kun je extra tandpasta gebruiken als dat nodig is. Na het polijsten van je tanden maak je de polijster schoon en spoel je de opzetkop onder de kraan af. Je zult merken hoe makkelijk zelf tanden polijsten is.

Vervangt niet je bezoek aan de tandarts
Het volstaat dat je de tanden een keer per week gaat polijsten. Het vervangt dus niet je dagelijkse tanden poetsen en ook vervangt het niet je jaarlijkse bezoek aan de tandarts. De polijster is een aanvulling op tanden poetsen en bij regelmatig gebruik zullen je tanden zichtbaar witter worden. Met de polijster worden 5 opzetkopjes meegeleverd. De opzetkopjes zijn duurzaam in het gebruik. Per opzetkopje kun je gemiddeld 50 keer zelf je tanden polijsten. Het apparaat werkt draadloos op batterijen, deze zijn niet inbegrepen. Het wordt afgeraden om dit product te gebruiken voor kinderen onder de 12 jaar.

Eigenschappen

Tanden witter polijsten en tandsteen verwijderen
Werkt op batterijen (niet inbegrepen)
Set is inclusief polijster en vijf polijst opzetkopjes
Vervangt het poetsen en tandartsbezoek niet
Niet gebruiken bij kinderen onder de twaalf jaar
Exclusief 2 a AA batterijen.