Witte IWhite - Instant Whitening Kit - Dark Stains - Tanden Bleker - Tanden - Gebit - Mond - Blekers - GRATIS - Whitening - Tandpasta - Tanden - Borstel

34,99 29,04
2 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte IWhite - Instant Whitening Kit - Dark Stains - Tanden Bleker - Tanden - Gebit - Mond - Blekers - GRATIS - Whitening - Tandpasta - Tanden - Borstel

iWhite Dark Stains is een gebruiksvriendelijk en veilig product voor het verkrijgen van wittere tanden dat specifiek ontwikkeld is met de Dark Pigment Adsorption Technology.
Deze behandeling kunt u thuis uitvoeren en duurt slechts 20 minuten per keer en geeft u onmiddellijk tot 8 tinten wittere tanden. Voor een nog sprankelender resultaat kunt u het product gedurende 5 opeenvolgende dagen gebruiken of u gebruikt het af en toe wanneer u vindt dat het nodig is. De flexibele gebitsvormen passen op ieder gebit en zijn gevuld met een actieve gel en individueel verpakt. iWhite Dark Stains verschilt van alle andere tandbleekmiddelen omdat:

• Het VERWIJDERT ACTIEF VLEKKEN VAN KOFFIE, THEE, TABAK EN WIJN van het tandoppervlak zonder het glazuur te beschadigen. Dankzij de Dark Pigment Adsorption Technology zorgt dit innovatieve whitening product voor een onmiddellijk natuurlijk whitening effect.

• Het helpt een SLECHTE ADEM te VERMINDEREN DOOR GEUREN van KOFFIE, THEE, TABAK EN WIJN TE ADSORBEREN.

• De ANTIVLEKFORMULE helpt de vorming van nieuwe vlekken effectief tegen te gaan door te beletten dat de donkere pigmenten uit KOFFIE, THEE, TABAK EN WIJN zich op het tandoppervlak vastzetten. • Het levert een goed oplosbare bron van Calcium en maakt de tanden daardoor STERKER • Het is een ÉÉN-STAP-MECHANISME: het is niet nodig om mondstukken te koken of schoon te maken, geen rommel met spuiten, borsteltjes of afmeten van gel. • Het mondstuk is speciaal ontworpen om zowel de voor- als de achterzijde van de tanden witter te maken. Dit is belangrijk omdat tanden doorschijnend zijn en vlekken op de achterzijde van de tand aan de voorzijde kunnen doorschijnen. • Het is gemakkelijk in gebruik: de mondstukken passen bij iedereen en zijn zacht en flexibel. • Je hoeft zelf NIET te MIXEN. Elk mondstuk is gevuld met de juiste hoeveelheid actieve whitening gel die speciaal ontwikkeld werd om gevoeligheid te voorkomen. • Klinische testen bewijzen de VEILIGHEID en DOELTREFFENDHEID van de iWhite-technologie.