Zwarte Eco Lifestyle Tanden Bleken Met Charcoal Strips En Pasta Voor Een Stralend Wit Gebit – Tandenbleker – Tandenbleekset – 100% Veilig En Natuurlijk – Voor Witte Tanden – Charcoal Strips Mint Flavor – Charcoal Pasta Mint Flavor

15,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Eco Lifestyle Tanden Bleken Met Charcoal Strips En Pasta Voor Een Stralend Wit Gebit – Tandenbleker – Tandenbleekset – 100% Veilig En Natuurlijk – Voor Witte Tanden – Charcoal Strips Mint Flavor – Charcoal Pasta Mint Flavor

De Tandenblekers van ECO Lifestyle geven jou de Hollywood Smile. Droom je van Wittere Tanden net zoals alle Hollywood sterren?
Wil je ze op een Natuurlijke manier witter, schoner en sterker maken en dat alles zonder Peroxide? Dat kan, de Tandenblekers van ECO Lifestyle maken jouw Tanden Witter dan ooit tevoren. Met alleen maar Natuurlijke ingrediënten zijn de Active Charcoal Strips precies wat jij nodig hebt. Thuis Tanden Bleken met de Tandenbleekset van ECO Lifestyle Bleek jij je Tanden zonder ze te beschadigen. Laat je verrassen door de verfrissende Mint smaak en ervaar zelf wat deze revolutionaire Tandenbleker voor jou kan betekenen. Voordelen van de Tandenblekers van ECO Lifestyle:

  • Geen Resultaten na 30 dagen ? Geld Terug Garantie
  • Tot 9 tinten Wittere Tanden
  • Enkel de beste ingrediënten
  • Gemakkelijk & pijnloos
  • Snel resultaat
  • Waterstofperoxide vrij
  • Beste getest met de laagste RDA gehalte
  • Eén verpakking staat gelijk aan 240 poetsbeurten.
  • Helpt je gebit en je tandvlees gezond te houden
  • Is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten
Gebruiksaanwijzing: Stap 1: Verwijder de boven strip van het plastic. Deze is bedoeld voor je boventanden. Stap 2: Plaats de boven strip op de grens van het tandvlees op je boventanden. Druk de strip zachtjes aan voor een betere hechting. Vouw het overige van de strip achter je tanden. Doe dit nu ook voor de onder strip voor je onder tanden. Stap 3: Verwijder na 30 minuten de strips. Gooi de strips weg in de prullenbak. Spoel vervolgens je mond met water en reinig je tanden nog extra met een schone tandenborstel. Herhaal deze handeling 14 dagen achter elkaar, 1 keer per dag, voor 5-9 tinten wittere tanden! Overleg met je tandarts Is je tandvlees geïrriteerd of ontstoken? Heb je implantaten, protheses, kronen of tandproblemen? Overleg dan eerst met je tandarts of je onze tandenbleker mag gebruiken. Hoe werkt actieve houtskool in tandpasta? Actieve Houtskool of Actieve Charcoal is een product waar binnen de cosmetische industrie dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Dit berust op een heel simpel natuurkundig fenomeen. De koolstofatomen die zijn verwerkt in Poedervorm en Pasta- maar bijvoorbeeld ook in diverse reinigende gezichtscrèmes - oefenen een grote aantrekkingskracht uit op andere moleculen. De sterkte van die aantrekkingskracht wordt door diverse factoren bepaald, waaronder de vorm en massa van de moleculen die ermee in aanraking komen. Doordat niet alle moleculen even sterk worden aangetrokken en geabsorbeerd is het mogelijk om specifieke ongewenste stoffen te verwijderen. Zo wordt Actieve Charcoal bijvoorbeeld ook gebruikt voor het zuiveren van grondwater en in sigarettenfilters. Wanneer het wordt toegepast in Tandpasta zorgt het ervoor dat de vuildeeltjes worden aangetrokken die zorgen voor aanslag en vlekken op de tanden. Wanneer er vragen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wat krijg ik geleverd?
- 28 stripsam Active Charcoal Tandbleekpoeder
- 105 Gram Active Charcoal Tandbleekpasta