Waterpik ULTRA PRO WP-662 Professional elektrische waterflosser

83,99
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Waterpik ULTRA PRO WP-662 Professional elektrische waterflosser

De Waterpik Professional Waterflosser is de meest geavanceerde Waterflosser ooit. Het is klinisch bewezen dat dit topmodel van de Amerikaanse uitvinder Waterpik tot 2x effectiever is dan flossdraad in het verbeteren van de gezondheid van het tandvlees.
Naast tweemaal daags tandenpoetsen is het noodzakelijk om ook tussen de tanden en onder de tandvleesrand te reinigen om zo tandplak geen kans te geven waardoor tanden en het tandvlees gezond blijven.
Samen met een nieuw compact en hedendaags design, heeft de Professional een aan/uit schakelaar in de handgreep, een LED informatie indicator en 6 opzetstukken.
De nieuwe puls modulatie techniek zorgt voor een maximale plakverwijdering (Floss modus) en verbeterde tandvlees-massage en -doorbloeding (Hydro-Pulse massage modus).
De handige één-minuut timer met 30-seconden stappen zorgt voor het grondig waterflossen van alle gebieden van de mond.
De Waterpik Professional Waterflosser is ideaal voor iedereen met een beugel, implantaten, kronen, bruggen of periodentale pockets. En Waterpik Waterflosser is het enige merk waarvan klinisch bewezen is meer effectief te zijn dan traditioneel flossdraad en Sonicare Airfloss in het verminderen van tandplak, tandvleesontsteking en tandvlees ziektes.
Ideaal voor: - Het verwijderen van bacteriën diep tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees waar tandenborstels en traditionele flossdraad niet kan komen - Reinigen van vaste beugels, kronen, bruggen en implantaten - Het verminderen van bloedend tandvlees - Het masseren en stimuleren van de bloedcirculatie van het tandvlees waardoor het tandvlees gezond blijft - Het tegengaan van slechte adem - Een schoon en fris gevoel
6 opzetstukken voor alle dentale behoeften: - 2 Jettips voor plakverwijdering - 1 Orthodontische tip voor reiniging van beugel - 1 Pik Pocket tip voor extra diepe reiniging - 1 Plaque Seeker tip voor extra tandplakverwijdering - 1 Tandenborstel tip
Kenmerken van de WP-660 Waterflosser: - Aan/uit water controle schakelaar op de handgreep voor meer gebruiksgemak en minder geknoei - Druk in 10 standen traploos in te stellen voor optimale controle - Verbeterde druk prestatie met 10% meer waterdruk NIEUW - 2 Modi - Floss Modus (voor een optimaal schoon en fris gevoel) en Hydro-Pulse Massage Modus (stimuleert het tandvlees voor betere doorbloeding) NIEUW - 360° opzettip rotatie voor het makkelijk bereiken van alle gebieden van de mond - 1-minuut timer met 30-seconden stappen zorgt voor het grondig waterflossen van alle gebieden - Groot afgesloten waterreservoir met 90 seconden water capaciteit – niet nodig om bij te vullen - LED informatie indicator NIEUW - Te vullen met kraanwater of mondspoelmiddel - Hygiënische opbergruimte voor de spuitstukjes geïntegreerd in deksel