Witte Karsten International Optismile Waterflosser - Elektrische Monddouche - Draadloos en Oplaadbaar - Inclusief twee opzetstukken

34,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Karsten International Optismile Waterflosser - Elektrische Monddouche - Draadloos en Oplaadbaar - Inclusief twee opzetstukken

De Optismile Elektrische Waterflosser: voor de beste mondhygiëne! Zelfs al gebruik je een elektrische tandenborstel, tandsteen ontstaat heel gemakkelijk op plekjes waar de tandenborstel en flosdraad niet kunnen komen, zoals net onder de tandvleesrand. En flossen lukt sowieso niet wanneer je een vaste beugel hebt. Het flosdraad komt immers niet verder dan het draadje van de beugel. Deze waterflosser is echter zo krachtig, dat tandplak voor 99,9% wordt verwijderd.

Het geheim van de smart waterflosser is de pulse functie, waarbij per minuut 1400 krachtige waterstralen worden gespoten tussen tanden en kiezen, maar ook net onder de tandvleesrand. Het gebruik is volkomen veilig, ook bij kronen, bruggen of implantaten. De waterflosser werkt simpel: vullen met water (150 ml tank) en hij is klaar voor gebruik. Verder heeft hij naast de pulse-stand een normale en zachte stand en een 2 minuten autotimer.

OptiSmile geeft u de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige tandenborstels en opzetborstels te kopen voor een betaalbare prijs. Alle tandenborstels voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en garanderen de beste mondverzorging.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: