Blauwe Merkloos / Sans marque Waterflosser - waterflosser elektrisch - 6 VERSCHILLENDE OPZETSTUKKEN INCLUSIEF MEENEEMETUI - waterpik - waterpik waterflosser - monddouche - tandenborstel elektrische - tandenborstel - tandenborstel opzetborstel

44,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Wit Wit met blauw / grijze meeneemetui Grijs meeneemetui

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Merkloos / Sans marque Waterflosser - waterflosser elektrisch - 6 VERSCHILLENDE OPZETSTUKKEN INCLUSIEF MEENEEMETUI - waterpik - waterpik waterflosser - monddouche - tandenborstel elektrische - tandenborstel - tandenborstel opzetborstel

Met een waterkracht van 30 tot 110 PSI en 6 verschillende opzetstukken versla jij gaatjes, slechte adem, hypergevoeligheid en andere ongemakkelijkheden van het gebit. De draadloze monddouche heeft een sterke batterij die tot wel 55 dagen meegaat en is IPX7 waterproof. Door het unieke gravity ball design in het 300ml reservoir en de handmatig verstelbare kop kan je de flosser tot wel 360 graden gebruiken. Ook geschikt voor kinderen, dankzij de simpele bediening. Vergeet niet, zelfs superhelden moeten hun gebit behandelen!

Altijd en overal
Nadat je het apparaat voor zo’n 6 uur hebt laten opladen kan je er tot wel 2 keer per dag voor 55 dagen lang mee aan de slag, dat is tot wel 12 dagen aan 1 stuk door. Draadloos natuurlijk, want je hebt niet altijd en overal toegang tot een stopcontact en de portable monddouche moet ook gemakkelijk mee op reis kunnen. De power-off functie wordt ingeschakeld als de elektrische flosser voor 2 minuten niet gebruikt wordt om batterij te sparen. Tot slot is de waterjet IPX7 waterproof, ook te gebruiken in de douche, vergeet dan niet het kapje stevig op de adapteraansluiting te plaatsen.

Doordat het 300ml reservoir met 1 knop los te maken is, is deze gemakkelijk te reinigen en bij te vullen. Daarnaast is de rest van de bediening van de monddouche ook zeer simpel. Kies tussen 1 van de 5 krachtstanden:
➜ 30PSI is voor eerste gebruikers en hypersensitieve tanden
➜ 50PSI wordt gebruikt voor kinderen
➜ 70PSI maakt de dagelijkse schoonmaak simpel
➜ 90PSI is voor een efficiënte behandeling
➜ 110PSI geeft een diepe schoonmaak van het hele gebit


Voordelen
✔ Elektrische waterflosser
✔ Uniek gravity ball technologie om in alle richtingen te kunnen poetsen
✔ Inclusief 6 diverse opzetstukken
✔ 5 waterkrachten van 30 tot 110PSI
✔ Diepe en efficiënte schoonmaak van het heel gebit
✔ IPX7 Waterproof
✔ Draadloos en compact
✔ 360 graden te draaien mondstuk
✔ 300ML reservoir, gemakkelijk te reinigen en bij te vullen
✔ Meeneemetui/opbergetui bijgeleverd

Inhoud verpakking
➜ 1x Elektrische Waterflosser
➜ 6x Opzetstukken
➜ 1x Meeneemetui/opbergetui
➜ 1x Adapter
➜ 1x Handleiding