Merkloos / Sans marque Slice & Dice draadloze Waterflosser - Waterpik - Waterflos set - elektrische monddouche - flosapparaat - oplaadbare flosser - Tandsteen verwijderaar - Tanden witter

32,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Merkloos / Sans marque Slice & Dice draadloze Waterflosser - Waterpik - Waterflos set - elektrische monddouche - flosapparaat - oplaadbare flosser - Tandsteen verwijderaar - Tanden witter

De Waterflosser van Maui Enterprises is het ideale flosapparaat om uw gebit schoon en gezond te houden. De toegepaste technologie met meer dan 1400 pulsen per minuut zorgt voor een verwijdering van nagenoeg 99% van alle resten en overige gebitsproblemen (bijvoorbeeld tandplak). Het is wetenschappelijk onderzocht en bewezen dat onze monddouche helpt bij het onderhouden van een goed gebit. Ons flosapparaat is draadloos, oplaadbaar en waterdicht. Ideaal dus voor alle omstandigheden. Wil u met zekerheid een stralende lach behouden of creëren verwen uw gebit dat met onze draadloze waterflosser. Het kost weinig tijd om het apparaat te gebruiken en dat met een goed resultaat. De waterpulsen van het apparaat stimuleren de bloedsomloop in het tandvlees, wat enorm belangrijk is voor een gezond gebit. Gezond tandvlees is namelijk de basis van een gezond en sterk gebit. Het apparaat is dus goed voor iedere persoon, tevens als mensen met beugels. Het apparaat kan met de sterke kopjes (nozzles) goed beugels schoonmaken en zo handig voor elke consument.

Voordelen van de Waterflosser van Maui Enterprises:

 • Waterflosser van hoge kwaliteit
 • Verwijdert 99,99% van tandplak
 • 3 verschillende standen (normaal, zacht, pulsen)
 • 360° roteerbaar opzetstuk (twee stuks geleverd)
 • Eenvoudig te vullen waterreservoire tot 230ml
 • Draadloos
 • Makkelijk oplaadbaar via USB of stopcontact
 • Krachtige batterij
 • Waterdicht veilig onder de douche
 • Duurzaam
 • Effectieve manier om kronen, beugels, bruggen en tandheelkundige implantaten te reinigen
 • ergonomisch
Flos met 3 standen! Onze waterflosser biedt drie verschillende standen voor een optimaal gebruik. Deze standen komen tot 100 PSI en tot de 1800 waterpulsen per minuut. Het apparaat beschikt over de standen normaal, zacht en pulse. Normaal: vastzittende etensresten of andere resten worden gemakkelijk weggewerkt met deze stand. Zacht: fijn voor kinderen of mensen met gevoelig tandvlees. Altijd handig om uit te testen. Pulse: bij deze stand wordt het gebit het grondigst gereinigd. Deze stand kan als fel aanvoelen aan het begin dus probeer uit wat fijn is. Het tandvlees wordt goed gemasseerd bij deze stand.

De Waterflosser van Maui Enterprises sluit perfect aan op uw ochtend- of avondroutine om ervoor te zorgen dat u uw tanden mooi en schoon houdt. De waterpik is erg handig mee te nemen en dus lekker flexibel. Omdat het apparaat met oplader en twee opzetstukjes (nozzles) wordt geleverd kan je het apparaat delen. Het apparaat is gemakkelijk bij te vullen en zo te gebruiken.

Na gebruik retour niet mogelijk vanwege hygiënische redenen.