E-volved Concepts Waterpulse V300 Waterflosser - Water flosser - Flosapparaat - Monddouche - 5 opzet stukjes - 10 instellingen -wit/blauw

39,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Wit Wit,Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over E-volved Concepts Waterpulse V300 Waterflosser - Water flosser - Flosapparaat - Monddouche - 5 opzet stukjes - 10 instellingen -wit/blauw

Verwijder 99,9 procent van tandplak en bacteriën met de Waterpulse V300 waterflosser, tandartsen raden het gebruik van een waterflosser aan omdat poetsen alleen niet genoeg is. Door waterdruk en pulsaties te combineren is het mogelijk om diep tussen uw tanden en tandvleesrand te reinigen, het flosapparaat komt op plekken waar flosdraad en tandenborstels niet bij kunnen.

Een schoon, sterk en gezond gebit
Een van de meest essentiële elementen van persoonlijke gezondheid en welzijn is een schoon, sterk en gezond gebit en gezond tandvlees. Bij regelmatig gebruik biedt deze waterflosser de tandverzorging die u nodig heeft om een goede mondhygiëne te behouden. Het ontwerp van de snoerloze monddouche zorgt voor een grotere wendbaarheid en laat u gemakkelijk de moeilijk bereikbare plaatsen schoonmaken, een water flosser is voor mensen met een beugel een onmisbaar apparaat.

-De waterplulse V300 waterflosser maakt gebruik van een motor en een pomp om een stroom van onder druk staand, pulserend water te produceren dat uit een reservoir stroomt en door een smal mondstuk naar buiten komt.

- Deze gerichte waterstroom dient als een vloeibare straal van tandfloss om te helpen bij het verwijderen van voedsel uit tanden en tandvlees.

- Naast het grondig reinigen van uw tanden, masseert en verzorgt de waterflosser ook zachtjes uw tandvlees. Een waterstroom stimuleert en masseert de aandachtspunten op uw tandvlees op een comfortabele manier.

Design en innovatief


De V300, een top model van Waterpulse, met zijn strakke moderne design past dit apparaat in elke badkamer, de witte kleur met blauwe accenten geeft een modieuze en luxe uitstraling. Dit is het flossapparaat met de meeste standen, de V300 heeft maar liefst 10 standen om in te stellen.

Waarom tandartsen dit product aanbevelen

 • Makkelijk en effectief: Makkelijk in gebruik en zeer effectief, verwijderd tot 99,9 procent van de tandplak.
 • Getest en vertrouwd: Waterpulse is klinisch bewezen en het merk Water Flosser verdient de American Dental Association (ADA) Seal of Acceptance. Geniet van gezonder tandvlees en schonere tanden in slechts 1 minuut per dag.

Verwijdert tot 99,9% plak en bacteriën

Met de verbeterde 1600 pulsaties per minuut kan de Waterpulse waterflosser tot 99,9% van de plak en de vuil van de behandelde gebieden verwijderen.

Verminder tandvleesaandoeningen en parodontale infecties

Een van de verbazingwekkende voordelen van flossen in water is dat de straalstroom 50% dieper in de parodontale zak kan komen dan bij conventioneel flossen - meer bacteriën worden verwijderd en tandvleesproblemen worden verminderd.

Perfect voor uw beugels, implantaten, kronen en bruggen

Onderzoek toont aan dat het gebruik van een waterflosser voor beugels en implantaten tot 3 keer zo effectief is in het verwijderen van tandplak als bij normaal flossen.

Geniet van wittere tanden

Er ontstaan donkere vlekken op je tanden door de opbouw van tandplak. Met slechts 1 minuut flossen per dag kunt u de vlekken verwijderen en genieten van een mooiere glimlach.

Klinisch bewezen & wetenschappelijk onderbouwd

Talrijke klinische studies hebben een consistente vermindering van bloedingen, tandvleesonsteking en andere tandvleesaandoeningen aangetoond.

Gemakkelijk te gebruiken voor kinderen

De waterpuls waterflosser is zo veel eenvoudiger te gebruiken dan handmatig flossen. Onder toezicht van een volwassene kunnen kinderen al vanaf 6 jaar de waterpulse waterflosser gebruiken. ✓ Inclusief 5 opzetstukken ✓ Inhoud waterreservoir 800ml ✓ 10 Instelbare standen doormiddel van draaiknop ✓ 20 tot 120 PSI 1600 waterpulsen per minuut ✓ Inclusief adapter
Specificaties
 • Inhoud verpakking: 1x V600G waterflosser, Adapter, 5 opzetstukjes, engelse en Nederlandse gebruiksaanwijzing
 • Merk: Waterpulse
 • Model: V300
 • Materiaal: ABS plastic
 • Kleur: Wit/blauw
 • Afmetingen: 143x133x120mm
 • Certificaten: CE, ROHS en FDA
 • Capaciteit watertank: 800 ML
 • Pulse ratio: 600 - 1600 pulsen per minuut
 • Aantal mondstukjes: 5
TIP! Gebruik de waterflosser met lauw water, zeker als u gevoelige tanden heeft.

Bestel de Waterpulse V300 vandaag voor 22.00 en geniet morgen al van een extra schoon gebit en bespaar op dure stokers en floss draad.