Groene Borsteltje.nl huismerk 8 Kleine, gekleurde opzetborstels voor Oral B Kids elektrische tandenborstel - EB10

12,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Blauw Rood Paars Groen, rood, blauw, paars

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene Borsteltje.nl huismerk 8 Kleine, gekleurde opzetborstels voor Oral B Kids elektrische tandenborstel - EB10

Gekleurde kinder opzetborstels voor de Oral B elektrische tandenborstels.
Dit is de gekleurde uitvoering van de standaard Precision Clean opzetborstels. De borstelkop is iets kleiner en daarmee vooral geschikt als een prettige tandenborstel voor kinderen.

De borstelharen van een elektrische tandenborstel reinigen dieper tussen de tanden en geven een beter resultaat dan een handtandenborstel. Om die reden reinigt een elektrische borstel tot 100% meer tandplak en staan ze voor een fris gevoel in je mond.

Opsomming product details
- 4 verschillende kleuren in 1 verpakking.

- Door de kleinere borstelkop is deze opzetborstel ideaal voor kinderen. - Ook deze opzetborstels dien je na 2 tot 3 maanden te vervangen.

- Borstel type is ook wel bekend onder de aanduiding Oral B EB10

Past deze opzetborstel op mijn Oral B elektrische tandenborstel? Het snelste zie je dit door onze foto van de aansluiting te vergelijken met jouw huidige opzetborstels. Is die hetzelfde? Dan past deze opzetborstel prima op jouw Oral B handset.Twijfel je toch? Vraag ons gerust om hulp.
Over het merk Rovu Borsteltje.nl is onderdeel van Rovu. Omdat wij achter onze kwaliteit staan, zijn onze opzetborstels bedrukt met dit merk. Rovu opzetborstels bieden je eindelijk een goed alternatief voor dure Oral B (en Philips) opzetborstels. Intussen poetsen duizenden mensen met Rovu, laat jij je ook overtuigen? Wij bieden een 100% tevredenheid garantie, als jij niet tevreden bent krijg je je geld terug.