Paarse Jumalu opzetborstels geschikt voor Oral-B / Braun elektrische tandenborstel Kids Stages - 8-pack opzetborstels voor kinderen

7,96
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Groen Rood Paars Rood, groen, blauw en paars

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Paarse Jumalu opzetborstels geschikt voor Oral-B / Braun elektrische tandenborstel Kids Stages - 8-pack opzetborstels voor kinderen

Ook voor onze allerkleinste poetser is het van belang om de tandjes goed schoon te houden. Om alle tandplak te kunnen verwijderen en ontstoken tandvlees te voorkomen, is het ook de jonge tandenborstel gebruiker het beste om met een elektrische tandenborstel te poetsen. Uit onderzoek is gebleken dat je met een elektrische tandenborstel tot 100% meer tandplak verwijderd dan met een gewone handtandenborstel. Helaas blijken de originele Braun en Oral B opzetborstels vaak veel te duur. Gelukkig hebben wij de oplossing! Onze speciaal ontworpen Jumalu Kids Stages opzetborstels hebben dezelfde techniek wat je gewend bent van de originele Braun en Oral B Stages opzetborstels. De opzetborstels hebben unieke kenmerken die ontworpen zijn in samenwerking met tandartsen zelf. De ronde vorm en roterende beweging van de borstelkop zorgt ervoor dat de de borstelhaartjes zelfs bij de kleinste melktand, elke tand omvatten en individueel reinigen. Zo kunnen ook de jongste poetsers iedere dag genieten van een superieure reiniging die diep tussen de tandjes gaat! Vanaf welke leeftijd zijn de Jumalu Kids Stages opzetborstels te gebruiken?
De Kids Stages opzetborstels zijn te gebruiken vanaf 3 jaar. De borstels zijn handig in gebruik als je zeker wilt weten dat alle moeilijk bereikbare plekken worden meegenomen. De borstelkop is zo ontworpen dat deze in een hoge snelheid ronddraait en pulseert, op deze manier wordt de mond goed schoongemaakt, zelfs op ieder moeilijk bereikbaar plekje. Ons advies is om de borstelkop iedere 3 maanden te vervangen. Door de handige 8-pack heb je genoeg vervangende opzetborstels om een twee hele jaren mee door te komen! Dat allemaal voor een redelijke prijs. Specificaties:

  • De opzetborstels zijn geschikt voor alle elektrische modellen van Oral B en Braun.
  • 8 stuks opzetborstels die verwant zijn aan de Kids Stages van Oral B en Braun.

Let op! Dit is een Hygiëne product en kunnen wij alleen in retour behandeling nemen wanneer het producten ongeopend en ongebruikt is!