Georganics Organic Oil Pulling Mondspoeling – Tea Tree

17,75
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Georganics Organic Oil Pulling Mondspoeling – Tea Tree

Natural Organic Coconut Oil Pulling Mouthwash – Tea Tree is een biologisch mondspoelmiddel voor ‘oil pulling’. Dit mondspoelmiddel bevat een etherische olie van tea tree en heeft biologische kokosolie als basis.
Tea Tree olie is zeer bekend en breed inzetbaar als ‘wonderolie’. De Aboriginals uit Australië gebruikten eeuwen geleden de fijngewreven bladeren van de Tea Tree al voor allerlei huidkwalen. Tea tree heeft van nature microben bestrijdende eigenschappen waarvan de werking door veel wetenschappelijk onderzoek wordt bevestigd. Vooral in de huidverzorging en bij huidherstel blijkt tea tree olie van grote waarde.

‘Oil Pulling’ is een oude traditionele remedie uit de Indiase Ayurvedische geneeskunde. De olie wordt met een zwiepende en trekkende beweging door de mond verspreid gedurende 10 tot 20 minuten. Volgens de oude leer drijft het gifstoffen af en maakt het de tanden op natuurlijke wijze witter.
Het mondwater van Georganics is een formule met kokosolie en antibacteriële etherische oliën*. Het heeft verzachtende eigenschappen door het verminderen van de hoeveelheid ongunstige bacteriën.

Deze mondspoelingmix met Tea Tree is samengesteld uit biologische kokosolie en de etherische olie van tea tree.

Inhoud: 300 ml.

Ingrediënten: Biologische virgin kokosolie*, Capric-Caprylic kokosolie*, etherische olie van tea tree*, kaneel*, citroen*, mirre*, food-grade ingrediënt*.

*Etherische oliën zijn afkomstig van gecertificeerde biologische teelt.