Elmex Sensitive Professional Tandspoeling - 3x 400 ml - Voordeelverpakking

20,97 15,85
De beste prijs bij Plein.nl


Merk:
Categorieën:

Over Elmex Sensitive Professional Tandspoeling - 3x 400 ml - Voordeelverpakking

De elmex Mondwater Sensitive Professional, met arginine, zorgt voor een effectieve verlichting voor gevoelige tanden, heeft een milde smaak en brengt een beschermend laagje op de tanden aan. Deze mondwater bevat een exclusieve formule die gebaseerd is op de klinisch bewezen PRO-ARGIN® technologie die tandartsen hun patiënten adviseren om de pijn van gevoelige tanden te verzachten. Het sluit de kanaaltjes af die naar gevoelige tandzenuw leiden, zodat de pijn direct en langdurig wordt gestopt. Deze elmex mondspoeling bevat aminfluoride tegen cariës.

Voordelen van elmex® Sensitive Professional Mondwater:

  • Effectieve en langdurige verlichting voor gevoelige tanden
  • Onmiddellijk gevoel van een beschermende laag
  • Met Pro-argin technologie en Aminfluoride
  • Met een milde smaak
  • Zonder alcohol.

Hoe werkt de PRO-ARGIN® technologie?
PRO-ARGIN® is een speciale combinatie van calciumcarbonaat en arginine, een natuurlijk aminozuur dat ook aanwezig is in speeksel. Het levert een effectieve bescherming die openstaande dentine kanaaltjes sluit en daarmee de zenuwen beschermt tegen pijnsignalen. Aminfluoride voor effectieve cariës-bescherming: elmex®’s zeer effectieve aminfluoride hecht zich binnen enkele seconden aan het tandvlees en maakt het weerbaarder tegen cariës. Het vormt een sterke, homogene beschermlaag op alle tanden voor optimale, langdurige bescherming. Het remineraliseert zelfs beginnende cariës onder het tandoppervlak en maakt het glazuur harder. De werkzaamheid van aminfluoride is bewezen in meer dan vijfhonderd wetenschappelijke studies.

Klinisch bewezen werkzaamheid
Het elmex® researchteam ontwikkelt elmex® producten in samenwerking met tandheelkundig wetenschappers. Hierdoor is niet alleen de werkzaamheid van de individuele ingrediënten wetenschappelijk bewezen, maar zijn ook de productvoordelen bevestigd.

Gebruiksinstructie
Gebruik 20ml tandspoeling. Spoel 30 seconden en daarna uitspuwen. Niet doorslikken. Gebruik tweemaal daags: 's ochtends en 's avonds. Dop uitspoelen na gebruik. Het wordt aanbevolen om het product te gebruiken na het poetsen met elmex® Sensitive Professional tandpasta en met een zachte tandenborstel. Vervangt geen poetsbeurt na elke maaltijd. Niet gebruiken door kinderen jonger dan 6 jaar.