Elmex Junior Tandspoeling / Mondspoeling (5-12 Jaar) 6 x 400 ml Voordeelverpakking

35,94 23,96
De beste prijs bij Plein.nl


Merk:
Categorieën:

Over Elmex Junior Tandspoeling / Mondspoeling (5-12 Jaar) 6 x 400 ml Voordeelverpakking

Elmex Junior Tandspoeling / Mondspoeling (5-12 Jaar) Elmex Junior tandspoeling / mondspoeling voor kinderen is een eenvoudige aanvulling op de dagelijkse poetsroutine voor extra bescherming en het bevat Aminfluoride voor de effectieve bescherming tegen gaatjes. De Elmex Junior Tandspoeling met unieke aminfluoride met milde muntsmaak is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6-12 jaar en mensen die een beugel dragen. Bevat geen alcohol of kleurstoffen.

Bij kinderen die een beugel dragen bestaat er een verhoogd risico op cariës. Als je een beugel hebt is het poetsen van de tanden moeilijker en tandplaque kan zich gemakkelijker ophopen. Daarom wordt aanbevolen om één keer per dag, bij voorkeur voor het slapen gaan, Elmex tandspoeling Junior met fluoride te gebruiken.

Ingrediënten Aqua,glycerin,sorbitol,propylene glycol,olaflur,sodium benzoate,PEG-40 hydrogenated castor oil,aroma,potassium acesulfame,sodium fluoride,sucralose,hydrochloric acid,Bevat: Bis(hydroxyethyl)aminopropylhydroxyethyl-octadecylamine-dihydrofluoride & natriumfluoride/sodium fluoride. (250 ppm F¯)