Elmex Tandspoeling Sensitive - 2x 400 ml - Voordeelverpakking

11,98 8,01
De beste prijs bij Plein.nl


Merk:
Categorieën:

Over Elmex Tandspoeling Sensitive - 2x 400 ml - Voordeelverpakking

De elmex® Sensitive Mondwater is een snelle en makkelijke aanvulling op dagelijks tandenpoetsen. Deze mondspoeling met aminfluoride, biedt een intensieve bescherming tegen gevoelige tanden en tandhalscariës. In 30 seconden kan 100% van de mond bereikt worden.

Voordelen van de elmex® Sensitive Mondwater

  • Extra bescherming tegen gevoelige tanden en tandhalscariës door aminfluoride
  • 3 keer betere bescherming in vergelijking tot alleen tandenpoetsen
  • Snelle en makkelijke aanvulling voor extra bescherming
  • Milde smaak voor een zachte mondverzorging
  • Zonder alcohol.

Aminfluoride voor effectieve cariës-bescherming
elmex®’s zeer effectieve aminfluoride hecht zich binnen enkele seconden aan het tandvlees en maakt het weerbaarder tegen cariës. Het vormt een sterke, homogene beschermlaag op alle tanden voor optimale, langdurige bescherming. Het remineraliseert zelfs beginnende cariës onder het tandoppervlak en maakt het glazuur harder. De werkzaamheid van aminfluoride is bewezen in meer dan vijfhonderd wetenschappelijke studies.

Klinisch bewezen werkzaamheid
Het elmex® research team ontwikkelt elmex® producten in samenwerking met tandheelkundig wetenschappers. Hierdoor is niet alleen de werkzaamheid van de individuele ingrediënten wetenschappelijk bewezen, maar zijn ook de productvoordelen bevestigd.

Gebruiksinstructie
Spoel 30 seconden met 20 ml, 1x per dag, bij voorkeur 's avonds. Niet doorslikken en niet naspoelen met water. Bij acuut gevoelige tanden tweemaal daags gebruiken. Voor kinderen ouder dan 6 jaar.