Curasept Curasept Ads Mondspoelmiddel - 0,20% Chloorhexidine (200ml)

11,95 10,09
5 Prijzen, De beste prijs bij Voordeeldrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Curasept Curasept Ads Mondspoelmiddel - 0,20% Chloorhexidine (200ml)

De Curasept ADS lijn bevat chloorhexidine en Anti Discoloration System (ADS). Chloorhexidine (chx) is het meest en best bewezen antibacteriële ingrediënt in de tandheelkundige zorg. Chx hecht zich tot maximaal 12 uur na spoelen aan het tandvlees en biedt daardoor het langdurige en effectieve ondersteuning. Verkleuringen van het gebit kunnen een vervelende bijwerking zijn van chloorhexidine. Daarom ontwikkelde Curasept een gepatenteerd systeem: Anti Discoloration System (ADS®). Een innovatief en klinisch getest systeem dat het verschijnen van verkleuringen van de tanden vermindert zonder smaakverlies. Curasept ADS is de oplossing voor ontstekingen in de mond (gingivitis, parodontitis, mucositis en peri-implantitis). Gedurende de bijna 20 jaar dat Curasept op de markt is, zijn er veel artikelen, onderzoeken en een systematic revieuw van Curasept verschenen. Mondspoelmiddel 0,20% chx – 200 ml Voor kortdurend intensief gebruik: tot 10 dagen.

Deze ADS Mondspoeling van Curasept is specifiek ontworpen voor gebruik tijdens en na (chirurgische) interventies in de mond. Als ondersteuning bij de behandeling van parodontitis (ontstoken tandvlees), mucositis (ontstoken slijmvliezen) en peri-implantitis (ontstekingen rondom implantaten). Curasept ADS 220 Mondspoelmiddel 0.20% CHX is een antibacteriële spoeling voor kortdurend, intensief gebruik op basis van 0.20% chloorhexidine en het innovatieve en gepatenteerde Anti Discoloration System (ADS). Dit systeem vermindert het ontstaan van verkleuringen van het gebit en smaakverlies door de twee chemische reacties die leiden tot pigmentatie (verkleuringen) af te remmen, zonder hierbij de anti-plak werking in de weg te zitten. Bovendien geniet u dankzij de alcoholvrije formule van een optimale mondhygiëne zonder irritaties en branderig gevoel. Gebruik:
Tweemaal daags gedurende 60 seconden spoelen met 10ml (eetlepel) onverdund product, bij voorkeur na het tandenpoetsen. Niet langer dan 7-14 dagen gebruiken of zoals aanbevolen door uw mondhygiënist, kaakchirurg of tandarts. Gebruik Curasept mondspoeling na gepoetst te hebben met de Curasept tandpasta voor het beste resultaat.

Waarschuwing
Voor een optimale werking van het ADS systeem: vermijd gedurende een uur na het gebruik van de mondspoeling verkleurende etenswaren (koffie, thee, rode wijn, etc.) en rook niet. Voor oraal gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Bevat sodium metabisulfide.

Maat:
200 ml,  200ml
Voorraad: