Dentox Soniclean - Sonische Gebitsreiniger - Professioneel Veilig Tandsteen en Tandplak Verwijderen - Witte Tanden - Zwart

44,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Soniclean

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Dentox Soniclean - Sonische Gebitsreiniger - Professioneel Veilig Tandsteen en Tandplak Verwijderen - Witte Tanden - Zwart

Tandsteen verwijderen en een goede mondhygiëne behouden was nog nooit zo eenvoudig! Heb jij ondanks het goede poetsen nog steeds last van terugkerend tandsteen en/of tandplak? De Dentox Soniclean zorgt voor een betere reiniging dan normale gebitsverzorging. Ervaar nu een echt tandarts-schoon gevoel.

Bespaar geld op de mondhygiënist en andere tandarts afspraken!
De behandeling waarvoor je eerder in de tandartsstoel lag, doe je nu gemakkelijk thuis. Met onze Best Beoordeelde Sonische Gebitsreiniger, hoef je je geen zorgen meer te maken om tandsteen of tandplak. Zeg vaarwel tegen dure tandarts afspraken!
De Sonische Tandsteen Verwijderaar maakt gebruik van een Sonische Triltechniek.
Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk tandsteen of resterend vuil kunt verwijderen. Tandsteen verwijderen was nog nooit zo makkelijk. Zelf tandsteen verwijderen is daarnaast ook NIET pijnlijk. Efficiënte en grondige reiniging
De Tandsteen Verwijderaar is speciaal ontwikkeld om onzuiverheden in je gebit zo efficiënt en comfortabel mogelijk te verwijderen. Verwijder tot wel 99% van het tandsteen en tandplak!

LET OP! De gevolgen van een slechte mondhygiëne.

 • Mensen met diabetes (suikerziekte) hebben een hoger risico op tandvleesaandoeningen en andere mondproblemen dan mensen zonder diabetes. Suikerziekte kan tandvleesontstekingen verergeren en omgekeerd kunnen tandvleesaandoeningen het onder controle houden van diabetes bemoeilijken.
 • Bij een slechte mondhygiëne en parodontitis kunnen bacteriën een longontsteking veroorzaken, met name bij patiënten met een verhoogd risico. 43% van alle in een zorginstelling opgenomen ouderen blijkt longontstekingveroorzakende bacteriën in de mond te hebben.
 • Parodontitis wordt in toenemende mate gezien als risicofactor voor het bevorderen van een hartinfarct en in zekere mate ook een herseninfarct.
 • Mensen met mondinfecties gaan cognitief harder achteruit dan mensen met een gezonde mond
 • Ouderen met een tandvleesontsteking hebben een 17% hogere kans op hart- en vaatziekten (onder de 65 jaar is deze kans zelfs 44% hoger)
 • Reuma, suikerziekte en overgewicht houden allemaal in meer of mindere mate verband met een slechte mondverzorging.
Gezonder gebit
Met 31000 vibraties per minuut verwijder je heel makkelijk tandsteen en onzuiverheden. Zo stimuleren je de bloedsomloop in het tandvlees en zorg je voor een gezonder en sterker gebit. Bij last van zwak tandvlees, een slechte adem, tandbederf, tandplak en/of parodontitis is de Dentox Soniclean Gebitsreiniger onmisbaar.

Verwisselbare mondstukjes
De mondstukjes van de gebitsreiniger zijn net zoals bij een elektrische tandenborstel te verwisselen. Zo kun je de gebitsreiniger samen op een hygiënische manier delen. Heb je een beugel? De mondstukken zijn 360 graden draaibaar zodat je gegarandeerd overal bij kan!

Voordelen
 • Gezond gebit
 • Frisse adem
 • Witte tanden
 • Bespaar geld op een mondhygiëniste
 • Grondige reiniging
 • Makkelijk te bedienen
 • Extra opzetstukken
 • Professionele Tandarts Set
 • Lange accuduur

100% Tevredenheidsgarantie

Dentox is een internationale online retailer met producten voor een goede mondhygiëne van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons staat de klant op één en daarom kun je wanneer je niet helemaal tevreden bent met onze gebitsreiniger, en deze nog in dezelfde staat verkeert als bij ontvangst, het product binnen 30 dagen retour sturen, zoals je van bol gewend bent.